Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP demana que es revisi el projecte d’ascensors als edificis d’ADIGSA a l’Espirall

Des del PP consideren que l’actual proposta no resulta atractiva per els propietaris, ja que de moment només s’ha concretat la instal·lació en 7 dels 37 edificis existents, i en aquests moments hi ha converses només amb 3 més.

El regidor del grup municipal del PP a Vilafranca, Josep Ramon, demana a l’ajuntament que es revisi el projecte i els acords que l’ajuntament està oferint a veïns dels blocs d’ADIGSA al barri de l’Espirall per a la instal·lació d’ascensors. El PP considera que el principal inconvenient, com ja van exposar a l’inici d’aquest projecte, és el fet que al estar instal·lats al darrera els ascensors arriben als menjadors dels pisos. Per aquest motiu han fet arribar a l’ajuntament un pressupost que proposa fer els ascensors per la part frontal, amb la qual cosa arribarien al replà. A més, resulta més econòmic que el que actualment està oferint ADIGSA.

 

D’altra banda els populars també adrecen una pregunta a l’equip de govern per tal de saber si l’apreciació que els fa l’empresa que ells han consultat, en el sentit de que si els ascensors es fan per la part del darrera s’han d’acompanyar d’una escala d’incendis, és certa. Si fos així reclamen que sigui ADIGSA qui assumeixi aquest cost.  

 

Ramon reconeixia que en cas de fer-se per la part frontal calia solucionar la problemàtica de tres graons que calia pujar per accedir als ascensors; però era de l’opinió que es podia esmenar amb la instal·lació de cadires plegables sobre rails instal·lats a la paret.

Finalment des del PP demanen que la urbanització de la cobertura de l’aparcament soterrat que es vol fer a l’Espirall no suposi reduir el nombre de places d’aparcament de superfície.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: