Dimecres, 12 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte es va declarar un incendi forestal prop de Can Canals, a cavall entre Piera i Sant Sadurní

El foc es va declarar cap a les 12 del migdia. Després de sis hores, les flames van cremar prop de dues hectàrees de massa forestal. La causa probable de l’incendi va ser el contacte de la vegetació amb un cable elèctric i la possible negligència en l’amplada de lafranja de seguretat existent.

 

El perímetre va quedar ràpidament definit i controlat malgrat el fort vent. A partir del moment de control les ADF van fer tasques de contenció i estabilització fins al fi de l’extinció de l’incendi. En el incendi hi van treballar nou dotacions de bombers, un helicòpter de comandament, dos vehicles de la Guardia Civil, dos vehicles dels mossos d’esquadra, dos vehicles del Cos d’Agents Rurals i un vehicle de Protecció Civil.

Els efectius ADF desplaçats van ser els de les ADF Hortonenca, Quintinenca, Piera, St. Sadurní, Masquefa, Castellolí, el GEIF, l’Unimog de l’Anoia amb voluntaris de la Federació de l’Anoia i el camió del Secretariat Nacional d’ADF TC1 amb voluntaris de la Federació d’ADF Penedès/Garraf.

Malauradament el fort vent va fer que un dels vehicles de l’ADF de Sant Sadurní que es dirigia cap a l’incendi patís un aparatós accident de trànsit, el vehicle va bolcar i sortosament només va fer dos ferits lleus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: