Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Albert Prat repetirà com a cap de llista d’ERC a Sant Sadurní

Fa uns dies es donava a conèixer el nom del cap de llista de la formació republicana a la capital del cava, de cara a les properes eleccions municipals. De fet, en aquest sentit no hi havia cap sorpresa, ja que repetia per segona vegada Albert Prat com a número 1 de la llista.

<p align="left">Si que hi havia, per&ograve;, alguns canvis en la resta de candidats. De fet, potser, el m&eacute;s destacat sigui l&rsquo;abs&egrave;ncia de Sadurní Oliver, que despr&eacute;s de for&ccedil;a anys dedicat a la política, deixar&agrave; d&rsquo;ocupar un lloc destacat a la llista d&rsquo;ERC, de fet ser&agrave; qui la tancar&agrave;.

<p align="left">Albert Prat tenia paraules de reconeixemant per la feina feta, durant molts anys en solitari a l&rsquo;oposició, per part d&rsquo;Oliver; al mateix temps que apuntava que fruit d&rsquo;aquesta feina ERC havia anat assolint millors resultats en les eleccions municipals. Ara l&rsquo;objectiu era mirar de millorar els resultats de fa quatre anys, i poder no nom&eacute;s mantenir els 3 regidors actuals, sinó anar per el quart.

<p align="left">

Des d&rsquo;ERC posaran &egrave;mfasi al llarg dels propers mesos en explicar la tasca de govern que han fet en aquests darrers 12 anys, conjuntament amb CiU, a la capital del cava. Prat comentava tamb&eacute; per&ograve;, que consideren que aquesta &egrave;poca hauria de servir per tancar un cicle a Sant Sadurní, i que despr&eacute;s de 12 anys cal un canvi en les cares i les maneres de fer política. &nbsp;

&nbsp;

Així, ells ja van fer el canvi de cap llista fa 4 anys, i ara han renovat for&ccedil;a la llista, posant en el número 2 Josep M&ordf; Ribas, el 3 per Isabel R&agrave;fols, i el 4 per Antoni Cruces. Per contra Prat comentava que, tot i que a comen&ccedil;ament d&rsquo;aquest mandat van preguntar-li a Joan Amat si es tornaria a presentar i aquest els va dir que no; ara repeteix i ells no aprecien que hi hagi gaire canvis en les formes i la llista de CiU.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">Albert Prat ha remarcat que els republicans es plantejaran a partir del 27 de maig, i en vistes dels resultats que es donin, la política de pactes que es puguin fer a Sant Sadurní, per&ograve; sempre amb les seves propostes program&agrave;tiques com a base.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: