Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’aparcament de la Rambla de Sant Francesc tindrà entrada i sortida al cantó de l’Escola Santa Anna

Desprès de l’adjudicació a l’empresa SABA del projecte de nous aparcaments ara caldrà estar pendents de l’evolució de les obres de la Rambla de Nostra Senyora, que tenen la seva finalització prevista per al proper mes de març.

L’Ajuntament vol que tan bon punt acabin aquestes obres es pugui contemplar l’inici del projecte d’ampliació de l’aparcament de la plaça del Penedès. Aquest projecte consisteix en obrir tota la Rambla de Sant Francesc per construir un aparcament soterrat de dues plantes amb capacitat per a 312 cotxes, 6 places de motos i 20 places per a bicicletes. L’aparcament tindrà una superfície total de 7.670 metres i ampliarà a més de 500 places la capacitat global de l’aparcament soterrat del centre de Vilafranca. Es preveuen rampes d’entrada i sortida a la banda de l’escola Santa Anna i també hi haurà un túnel que connectarà per sota amb l’aparcament de la plaça del Penedès, que manté l’entrada actual. SABA té un termini de dos mesos i mig a partir de la signatura del contracte per tal de presentar el projecte d’ampliació de l’aparcament de la Plaça del Penedès i reposició de la superfície de la Rambla de Sant Francesc. El termini d’execució de les obres serà de 17 mesos a partir de la data de l’acta de comprovació del replanteig. Les tarifes seran per minuts. Hi haurà també places que es podran adquirir per el conjunt del termini de l’adjudicació, que és de 39 anys i mig, per un valor de 22 mil euros més IVA i amb una quota de manteniment de 20 euros al mes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: