Divendres, 2 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El proper 8 de març finalitza el període d’exposició pública el Pla especial del Comerç

Un cop publicat el preceptiu edicte al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, s’ha fixat el termini d’exposició pública de la modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal que afecta el carrer del Comerç i els seus entorns, aprovada pel Ple de l’Ajuntament el passat 23 de gener.

El proper dia 8 de mar&ccedil; finalitzar&agrave; el termini perqu&egrave; qualsevol persona pugui fer les consultes oportunes i formular al.legacions. La consulta es pot efectuar a trav&eacute;s d&rsquo;Internet a la web de l&rsquo;Ajuntament de Vilafranca <a href="http://www.vilafranca.cat/">www.vilafranca.cat</a>, on es troba un enlla&ccedil; amb tota la documentació relativa al Pla del carrer de Comer&ccedil; com la mem&ograve;ria descriptiva, les normes urbanístiques i els diferents pl&agrave;nols de la proposta. Tamb&eacute; les persones interessades poden accedir a tota la documentació al Departament d&rsquo;Urbanisme de l&rsquo;Ajuntament, a la pla&ccedil;a de Jaume I, en l&rsquo;horari d&rsquo;atenció al públic de 12 a 2 del migdia. El barri del Molí d&rsquo;en Rovira canviar&agrave; la seva imatge amb el desenvolupament de la modificació del POUM que afecta el carrer del Comer&ccedil; i els seus entorns. El sector, que es caracteritza per un model industrial heretat del segle XIX, es convertir&agrave; en zona residencial, comercial i de serveis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: