Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aureli Ruiz repetirà com a número dos de la llista de CiU a Vilafranca

El candidat de Convergència i Unió, Pere Regull, ha presentat el número dos de la seva llista a les properes eleccions municipals. A diferència d’ara fa quatre anys, quan CiU va renovar la totalitat de les persones que figuraven a la part alta de la llista, en aquesta ocasió repetiran Regull i Ruiz en els dos primers llocs.

De tota manera, Aureli Ruiz, destacava el fet que el candidat l’havia triat no pas per que ja és regidor de l’ajuntament sinó amb l’objectiu de conformar una llista de gent capacitada. Pere Regull va recordar la tasca vinculada a diferents entitats de la vila de Ruiz, en especial als Falcons de Vilafranca o com a administrador de la Festa Major l’any 1994. El candidat convergent va avançar també que en les properes setmanes s’anirà desvetllant la resta de noms de la llista que estarà integrada amb gent vinculada a l’activitat social de Vilafranca. Pere Regull va destacar la capacitat negociadora d’Aureli Ruiz, de qui va dir que ha estat una peça clau en el grup municipal de convergència en aquesta legislatura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: