Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Antoni Rovira presenta l’exposició fotogràfica Aspectes, a l’Escorxador

Sovint el ritme del dia a dia converteix en invisibles racons de Vilafranca, que formen part de la nostra vida quotidiana. Fer visibles aquests racons és l’objectiu de l’exposició fotogràfica Aspectes d’Antoni Rovira que es podrà visitar a la Sala dPAS de l’Escorxador, a partir de demà i fins al 4 de març.

El vilafranquí Antoni Rovira és afeccionat a la fotografia des de fa molts anys, arrel del seu germà que és fotògraf de professió. Aquesta és la primera vegada que dóna a conèixer la seva obra en una exposició.

 

L’acte d’inauguració de l’exposició tindrà demà, a les 8 del vespre. Aspectes es podrà visitar fins el 4 de març a la Sala dPAS de l’Escorxador, de dilluns a dissabtes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: