Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un problema amb una de les empreses ha retardat la entrada en servei de zones de jocs infantils

Aquests dies han quedat definitivament instal·lats les àrees de jocs infantils noves en cinc places i parcs de Vilafranca. De fet, es tracta d’unes instal·lacions que haurien d’haver entrat en funcionament a finals del mes de desembre, tot just abans de les vacances de Nadal, però que es van veure afectades per la fallida d’una de les empreses que havien de servir part del material.

La regidora de Via Pública, Anna Girona, comentava que un cop solucionat el problema s’ha acabat la instal·lació d’aquests equipaments.

 

En concret els jocs s’han instal·lat al parc de Sant Salvador (barri de Sant Julià), al parc Tívoli (barri del Poble Nou), a la plaça del Bisbe Torras i Bages (barri de la Barceloneta-Sant Magí) i a les places de Fèlix Mestre Nutó i de Puigdàlber (al barri de l’Espirall). En aquestes places s’han substituït els jocs antics per nous, se n’ha ampliat el nombre i alhora s’ha aprofita per instal·lar en tots els jocs terra de cautxú amortidor de seguretat, adaptant-se d’aquesta manera a la normativa europea.

L’Ajuntament de Vilafranca demana disculpes a tots els infants i a les seves famílies que no han pogut utilitzar les àrees de joc infantil durant tot aquest espai de temps, tot i que ha estat per causes alienes a la seva voluntat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: