Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament farà una campanya informativa per donar a conèixer com aconseguir veure Vilafranca TV

 

Aquest és l’acord que va prendre dimarts el ple de l’ajuntament amb la unanimitat de tots els grups municipals, arran d’una moció presentada per CiU amb l’objectiu de millorar la recepció de senyal de televisió al barri de les Clotes.

La moció recordava que Vilafranca rep senyal de televisió per ones a través dels repetidors de Sant Pere de Ribes i de Tarragona. Això fa que determinades zones de Vilafranca quedin amb un senyal molt pobre, especialment a Les Clotes. La moció també recorda que aviat hi haurà l’apagada analògica i s’emetrà la Televisió Digital Terrestre. A més Vilafranca TV no arriba a través dels repetidors i malgrat l’esforç que ha suposat posar una antena a la muntanya de Sant Pau, molts veïns no saben que cal posar una nova antena addicional. Els veïns de Les Clotes s’estan mobilitzant amb una recollida de signatures per demanar a les administracions públiques que facin els passos necessaris per a que es pugui veure bé i de manera gratuïta tots els canals nacionals i locals. La moció aprovada proposa que l’ajuntament faci una campanya informativa en aquelles zones amb problemes de senyal, per tal de fer conèixer com aconseguir veure Vilafranca TV amb la màxima qualitat possible. També proposa que l’ajuntament demani a les televisions d’àmbit nacional i estatal que millorin el seu senyal a Vilafranca i al Penedès, informant-los de la possibilitat d’emetre el seu senyal des del repetidor de la muntanya de Sant Pau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: