Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní inicia unes sessions per elaborar un pacte per la mobilitat

Aquest mes de febrer es posaran en marxa a Sant Sadurní un seguit de jornades per tal d’elaborar el que ha de ser un pacte per la mobilitat urbana, i que vol recollir propostes, opinions i plantejaments d’entitats i ciutadans en relació amb aquesta problemàtica

<p align="left">La iniciativa s&rsquo;ha posat en marxa de les regidories de participació ciutadana i Medi Ambient, de les quals &eacute;s responsable el regidor Isidor Rando. Ell mateix ha explicat a la nostra emissora que el pacte ha de ser el fruit del debat entre la institució pública i la ciutadania, i busca plantejar solucions reals que puguin garantir una mobilitat segura i respectuosa amb l&rsquo;entorn. En aquest sentit, Rando comentava que no es tracta de parlar de la mobilitat amb cotxe, sinó tamb&eacute; de les altres alternatives, com poden ser la bicicleta o el bus urb&agrave;.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">El regidor sadurninenc comentava tamb&eacute; que cal tenir en compte que avui en dia els plantejaments ja no van encaminats a separar alternatives, fent per exemple carrils bici separats, sinó m&eacute;s aviat adre&ccedil;ats a fer compatibles les diferents propostes de mobilitat.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">La primera de les jornades es far&agrave; el 5 de febrer, a les 7 de la tarda al Casal d&rsquo;Entitats de Sant Sadurní, i tractar&agrave; sobre &ldquo;Característiques de la mobilitat actual i impactes associats&rdquo;. És una jornada oberta a la participació de totes les persones que ho desitgin. La seg&uuml;ent es far&agrave; el dilluns 26 de febrer; la tercera ser&agrave; el dilluns 12 de mar&ccedil;. La última jornada, que servir&agrave; per presentar ja la proposta de Pacte de la Mobilitat, es far&agrave; el dissabte 24 de mar&ccedil;, tamb&eacute; al Casal d&rsquo;Entitats.

<p align="left">Les persones que tinguin inter&egrave;s en participar fent arribar les seves propostes, per&ograve; no puguin assistir a les jornades, poden fer-ho a trav&eacute;s del correu electr&ograve;nic <a href="mailto:"></a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: