Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de participació en el primer concurs de mòbils de les Festes de Sant Raimon

Avui al migdia l’agrupació de Raimons i dins les festes de Sant Raimon han celebrat el primer concurs de llançament de mòbils. El requisit imprescindible per participar era portar un mòbil per reciclar. Evidentment l’organització no es feia responsable de l’estat final dels mòbils

<p align="left">La rambla Sant Francesc era escenari del primer concurs de llan&ccedil;ament de m&ograve;bils. Un concurs organitzat per l&rsquo;agrupació de Raimons i que en la seva primera edició ha comptat amb un nombrós grup de participants. El concurs estava estructurat en cinc proves. La primera d&rsquo;aquestes consistia en llan&ccedil;ar el m&ograve;bil ajudats d&rsquo;una escombra per tal d&rsquo;enviar-lo el m&eacute;s lluny possible. Un cop superada la primera prova era el torn de la punteria. Amb el m&ograve;bil lligat per una malla al final d&rsquo;un fil els concurs havien de demostrar la seva destresa encertant en un embut. Una prova difícil per&ograve; que alguns concursants han aconseguit a la primera. Tamb&eacute; una de les proves de rapidesa consistia en fer passar el m&ograve;bil el m&eacute;s r&agrave;pid possible per una malla.Seguidament era el torn de les bitlles. El m&ograve;bil feia en aquesta ocasió la funció de bola per tal de llan&ccedil;ar el m&agrave;xim nombre de bitlles possible. La quarta i penúltima prova consistia en demostrar tamb&eacute; punteria. En dos llan&ccedil;aments s&rsquo;havien d&rsquo;acumular el m&agrave;xim de punts fent passar el m&ograve;bil pels forats. I finalment la prova de la tirolina, on la for&ccedil;a i destresa s&rsquo;havien de sumar per arribar el m&eacute;s lluny possible. Un concurs que ha servir per reciclar tots aquells m&ograve;bils acumulats a casa i per passar una bona estona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: