Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es construeixen 38 pisos de protecció socials als Monjos

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha signat un conveni amb INCASOL per la construcció de 38 habitatges de protecció oficial, dirigits a joves menors de 35 anys. Les preinscripcions es podran fer a partir del dia 1 del mes de febrer

L’Incasol ha iniciat aquest mes de gener les obres de construcció de la nova promoció de pisos de protecció social que es construirà a Santa Margarida i els Monjos. L’edificació s’està duent a terme en un solar ubicat al carrer Montmell, just al costat del bloc de pisos de protecció oficial del que es van lliurar les claus el passat mes de juliol.La nova promoció consta de dos blocs de pisos amb 19 habitatges cadascun que tindran dues o tres habitacions i aparcaments soterrats vinculats. Tot i que des d’un principi es va anunciar que no s’atendria llista d’espera pel sorteig d’aquests pisos, donada la gran demanda d’informació que hi ha hagut i l’interès sobre els mateixos, l’Incasol i l’Ajuntament han acordat obrir una llista d’interessats en la futura adjudicació dels habitatges. La llista servirà per tal de conèixer el nombre de persones que mostren el seu interès en un d’aquest pisos i per poder fer-los arribar la informació de les bases d’adjudicació, quan surtin publicades, i dur a terme el sorteig entre aquelles peticions que compleixin els requisits que s’estableixin. Les persones que desitgin apuntar-se podran fer-ho a partir del dia 1 de febrer a les oficines municipals de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos o a l’Espai Municipal Antistiana de la Ràpita en horari d’oficina. Els interessats en formar part d’aquesta llista hauran d’acreditar que estan empadronats al municipi, com a mínim, des de l’1 de gener de 2001, ser majors d’edat i tenir 35 anys o menys quan s’obri la convocatòria oficial d’inscripció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: