Dimarts, 7 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP considera innecessari canviar el reglament per l’ús del català a l’Ajuntament

El regidor del grup municipal del PP a Vilafranca, Josep Ramon, ha presentat avui les al·legacions que han fet arribar a l’equip de govern en relació al reglament per a l’ús del català a l’Ajuntament. Els populars consideren que per exemple no s’hauria de recollir en el reglament l’obligatorietat que els càrrecs de l’Ajuntament s’expressessin en català, i que puguin fer-ho també en castellà.

Així mateix fan referència a que empreses que vulguin treballar per l’Ajuntament o entitats que demanin subvencions puguin presentar la documentació i treballar en castellà.

 

Des del PP consideren també que aquesta modificació del reglament de l’ús del català a l’ajuntament és innecessària, sobre tot pel que fa referència a que les notificacions que s’envien fora de l’àmbit lingüístic català es facin en aquest idioma i en el propi de la zona a que s’envien. Josep Ramon considera que això representa augmentar la despesa administrativa sense cap sentit.  

 

Aquest reglament es va aprovar de forma inicial el mes de novembre, i properament s’haurà de procedir a la seva aprovació definitiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: