Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un grup de treballadors subcontractats per Dragados es queixen de que no cobren

Un grup de treballadors fan un acte reivindicatiu perquè no han cobrat un pagament que se’ls havia anunciat per a ahir. Els treballadors formen part d’una empresa subcontractada per Dragados per construir una promoció d’habitatges al final de la carretera d’Igualada.

L’empresa subcontractada és Obrascom Barcelona 2004 SL i s’encarrega de la construcció de la promoció d’habitatges que s’està aixecant a la zona de l’antiga fàbrica de Pinsos CIA, al final de la carretera d’Igualada. Segons els treballadors, unes 25 persones esperaven una paga ahir dia 20 de desembre, però el dia anterior se’ls va comunicar que, per problemes interns de Dragados, es retardava el pagament fins al 20 de gener. Els treballadors van veure perillar la seva paga extra de Nadal i van decidir fer un acte reivindicatiu ahir al matí. Es van fer pintades al voltant de l’obra i es van penjar algunes pancartes per l’entorn. Els treballadors van fer un recorregut per l’obra amb xiulets i es van arribar a les oficines de Dragados de forma pacífica. La Guàrdia Civil va intervenir sense que es produís cap incident. Ara, els treballadors estan a l’espera de que els ingressin el pagament. La última promesa de l’empresa és que rebran el pagament el dia 28 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: