Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’instal·len nous jocs infantils a algunes places de Vilafranca

En les darreres setmanes s’estan intal.lant jocs infantils nous en un total de cinc places i parcs de Vilafranca. D’altra banda, l’Ajuntament ha instal·lat jocs infantils als patis de les escoles públiques.

En concret una empresa especialitzada, contractada per l’Ajuntament de Vilafranca, està instal·lant els jocs nous al parc de Sant Salvador, al parc Tívoli, a la plaça del Bisbe Torras i Bages i a les places de Fèlix Mestre Nutó i de Puigdàlber. En aquestes places se substitueixen els jocs antics per nous, se n’amplia el nombre i alhora s’aprofita per instal.lar en tots els jocs terra de cautxú amortidor de seguretat, adaptant-se d’aquesta manera a la normativa europea. Així, al parc de Sant Salvador, se substitueix el joc combinat per un de nou i s’amplia el nombre de jocs amb un tobogan i un gronxador. Al parc Tívoli es retiren tots els jocs antics i s’instal.len cinc jocs nous i es col.loca terra amortidor de seguretat en dos jocs antics. A la plaça del Bisbe Torras i Bages es retiren tots els jocs antics i s’instal.len un joc combinat, un tobogan, un gronxador i dos jocs de molles. A la plaça de Fèlix Mestre Nutó, també es retiren tots els jocs infantils i s’instal.len un joc combinat, un tobogan, un gronxador i dos jocs de molles. Finalment, a la plaça de Puigdàlber també s’han retirat tots els jocs antics i s’ha instal.lat un joc combinat, un tobogan, un gronxador i un joc de molles. Els treballs s’han adjudicat per un pressupost total de gairebé 192.000 euros, que inclou reparacions, la retirada dels elements antics i el subministrament i la instal·lació dels jocs nous. Les obres es van iniciar a finals de novembre i està prevista la seva finalització per a finals d’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: