Dissabte, 27 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Olèrdola confia que el Festival Existence serà un èxit

L’equip de Govern de l’Ajuntament d’Olèrdola confia en què el Festival Existence, que tindrà lloc a la finca municipal de la Muntanyeta del 29 de desembre a l’1 de gener, “serà un èxit de convivència i de promoció del municipi”. El govern municipal ha recordat que els continguts del festival cultural se centren en el respecte a la natura i connecten amb la voluntat de preservar l’espai de la Muntanyeta.

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola, a través d’un comunicat, s’ha recordat que la concessió del permís per a fer el festival estava condicionat al compliment de garanties que asseguressin un correcte ús i manteniment de l’espai, ocasionant les mínimes molèsties als nuclis habitats més propers. El govern municipal ha confirmat que l’organització del Festival, Sindar produccions, ha complert davant l’Ajuntament amb aquestes mesures requerides que han de garantir el bon funcionament d’aquest festival internacional.

Els organitzadors del Festival han lliurat una memòria tècnica descriptiva sobre les mesures de seguretat del recinte, la ubicació d’escenaris, la situació d’accessos i sortides i han fet arribar còpia del contracte signat amb l’empresa privada que s’encarregarà de la seguretat del festival. L’empresa ha signat una assegurança de responsabilitat civil adequada a l’esdeveniment, disposa de certificat d’assistència d’ambulància i d’un certificat que acredita la seguretat i solidesa d’estructures que s’utilitzaran en el festival, signat per un tècnic competent i visat pel Col·legi d’Arquitectes.

 

Sindar produccions també ha ingressat a l’Ajuntament una fiança de 7.000 €, com a garantia en cas de ser necessari paliar desperfectes a la finca. Així mateix, l’empresa ha abonat el corresponent lloguer diari de la finca, segons estableixen les ordenances fiscals vigents al municipi.

La celebració i característiques del festival han estat notificats als Mossos d’Esquadra i a la Guardia Civil. L’Ajuntament d’Olèrdola ha recordat que bona part dels participants estrangers accediran a la finca a través de transport públic habilitat per l’organització, que connectarà directament l’aeroport del Prat amb la Muntanyeta, amb un itinerari que evitarà el pas per l’interior de Moja. Així mateix l’equip de govern recorda que l’assistència està limitada a 2.500 persones, una xifra similar a la que ja s’ha acollit a la Muntanyeta en altres esdeveniments, com pot ser la festa del Rocio d’Olèrdola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: