Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els veïns de la Bleda han presentat una moció al CC demanant un model urbanístic més adient

Amb l’objectiu de comptar amb el suport del Consell Comarcal i de seguir les directrius del Pla Director de la comarca, l’Associació ha presentat a tots els grups polítics de l’ens una moció pel proper ple, proclamant la necessitat de trobar un model urbanístic més adient pel barri de La Bleda.

La moció també encoratja l’ajuntament de Sant Martí i tots els seus representants polítics a crear la tan esperada Taula de Treball.

D’altra banda, membres de l’Associació d’Afectats de la Zona Urbana de La Bleda van omplir la sala d’actes de l’Ajuntament de Sant Martí per assistir al darrer ple municipal, celebrat dijous passat.

Els veïns de La Bleda lamenten l’actitud prepotent demostrada per l’alcalde, Ramon Carbó, la qual s’accentua a cada ple i va acompanyada, segons diuen, per la passivitat de la resta de regidors del seu grup polític. Des de l’Associació afirmen que si es vol constituir una Taula de Treball fructífera cal abandonar aquestes actituds i junt amb la resta de forces polítiques, els equips tècnics contractats i els veïns i propietaris asseure’s a trobar altres alternatives.

Referent al grup de propietaris que van signar a favor de l’execució de l’invalidat projecte de parcel·lació, i que segons l’alcalde són una trentena de veïns, si es contrasten els noms i propietats que apareixen en l’antic projecte, s’observa que una tercera part no figura a l’inventari de propietaris Registrals i que els veïns de La Bleda no arriben ni a deu persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: