Dimecres, 12 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els menús de cap d’any son molt variables, i n’hi ha per a tots els gustos

La nit de cap d’any, a banda de les campanades i el raïm, te un punt molt important en el que és el sopar. Les opcions acostumen a passar bé per a anar a sopar en algun restaurant, o bé fer un sopar a casa amb la família o els amics. En aquest darrer cas, el menjar pre cuinat acostuma a ser també una bona solució.

La majoria de restaurants de la vila que per aquestes dates ofereixen un menú especial estan bastant plens, amb reserves fetes des de fa molts dies. Xavi Raventós, del restaurant l’Hereu, comentava que pràcticament tenen ple per la nit de cap d’any des de fa un mes. El sopar serà contundent, amb sopa de llagosta, cuixa de cabrit i postres, un sopar contundent per la nit més llarga. Raventós apuntava que molta de la gent que s’acosta al seu restaurant després va a ballar al Casal.

 

El menjar preucuinat és també una bona solució per aquesta nit, en que sobre tot els més joves aprofiten per fer un àpat a casa abans de sortir a celebrar l’entrada de l’any.

 

Sigui quina sigui l’opció triada, el cava i el raïm acompanyaran de ben segur aquesta celebració de l’entrada d’any, convertint la nit del 31 de desembre en una de les més llargues de l’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: