Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Andrés Ginestet exposa "Cos i ànima" a l’Aula de Caixa Penedès

Es tracta d’un homenatge a la feminitat a través de la fotografia i l’escultura de set muses de l’artista. L’exposició s’inaugurava ahir en presència del propi artista

“Cos i ànima” és un homenatge a la feminitat. Aquest treball, en constant creixement arriba a Vilafranca en forma de fotografies i escultures de set muses de Ginestet. Set dones que han crescut amb l’artista i que representen set moments de la feminitat. La inspiració, la gestació, la perfecció o creixement , la reflexió o assimilació, la satisfacció i l’emancipació. Set estadis també que Andrés Ginestet atribueix a l’obra d’art. Les set muses han treballat en el transcurs de diversos anys amb l’artista, creixent també amb la seva obra. Aquest és un pas essencial, segons el propi artista, per tal de fer créixer el seu treballL’exposició es complementa també amb la sèrie que l’artista dedica als objectes abstractes. La particularitat però de l’exposició que es pot veure a Vilafranca és un bust de de Carl Faust, industrial alemany que va crear a Blanes un dels jardins botànics més interessants paisatgíticament d’Europa amb unes 3000 espècies vegetals originàries dels cinc continents. Una obra que l’artista ha fet per encàrrec però que es pot veure per primera vegada en exposició a Vilafranca abans de presidir un espai d’honor al jardí botànic de blanesL’obra d’aquest artista es pot trobar a col·leccions privades d’Alemanya, França, Espanya i als Estats Units.

 

L’exposició estarà oberta a l’aula de cultura de Caixa Penedès, al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca fins el 7 de gener de l’any vinent.D’altra banda el proper dia 16 de desembre a les 7 de la tarda,està previst celebrar una xerrada-conferència al Forum Berger Balaguer que permetrà conèixer la figura de Carl Faust.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: