Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les ordenances fiscals dels Monjos pugen de mitjana com l’ IPC, excepte la de la brossa

El ple de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha aprovat aquest dilluns les ordenances fiscals pel 2007 amb un increment mitjà del 3,7, el mateix índex que l’IPC. Les ordenances han estat aprovades amb els vots del grup municipal socialista i el vot contrari de CiU.

Hi ha taxes que augmentaran per sobre de la mitjana, com per exemple els impostos per ocupació de via pública que pugen un 6,5%, ja que fa dos anys que la taxa estava congelada; l’impost d’Activitats Econòmiques que s’aplica a empreses amb un import net del volum del negoci igual o superior a 1 milió d’euros que puja un 4,5% o l’impost de la brossa, que augmentarà un 6% en el cas dels habitatges. Amb aquest augment, els veïns dels Monjos pagaran un rebut anual de gairebé 120 euros per habitatge, una xifra que, malgrat tot, no arribarà a satisfer la previsió d’augment de costos del servei.

En alguns casos però, hi ha taxes que pugen per sota de l’IPC com la taxa del clavegueram, la d’ obtenció i manteniment de guals o l’expedició de documents administratius que registraran un increment del 3,5%.

D’altra banda, enguany l’Ajuntament ha aprovat els preus del menjador de la llar d’infants, que ha començat a funcionar aquest mes d’octubre, i que costarà 6,8 euros pels infants que es quedin cada dia i 7,2 pels eventuals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: