Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’empresa de prevenció de riscos laborals Preventrisc s’ha afegit al projecte Inserim

El projecte INSERIM és una iniciativa de la Fundació Pro Penedès, en coordinació amb els ajuntaments de la comarca i el Servei d’ Integració Laboral de la Federació ECOM, per a la promoció laboral de les persones amb discapacitat de la nostra comarca.

La Fundació Pro Penedès, com a entitat de promoció econòmica ha apostat per la sensibilització i l’assessorament del teixit empresarial, envers la contractació de persones amb discapacitat, des del marc de la Responsabilitat Social de les empreses, tot garantim la igualtat d’oportunitats d’un col·lectiu amb especials dificultats d’inserció laboral.

En el marc d’aquest programa, divendres es va fer a la seu de la Fundació Pro Penedès, la signatura d’un nou conveni de col·laboració, en aquest cas amb l’empresa de prevenció de riscos laborals Preventrisc.

 

La signatura de convenis de col·laboració amb les empreses ha suposat el compromís de la contractació de persones amb discapacitat , en un període de temps estipulat per l’empresa, vetllant per una millora en l’adaptació dels llocs de treball. Des de l’any 2001 fins la data actual han estat onze les empreses les que han signat conveni de col·laboració amb la Fundació Pro Penedès, amb un total de 572 contractes enregistrats, dels quals 92 corresponen a les xifres del 2006.  

 

La Fundació Pro Penedès també aposta per la incorporació d’aquelles empreses que prefereixin participar en el projecte a través d’una aportació econòmica, signant un conveni de col·laboració. Aquest va ser el cas de l’empresa Preventrisc, que inicialment doncs participarà en el projecte amb suport econòmic, però que més endavant podria fer-ho amb l’elaboració d’estudis relacionats amb la prevenció de riscos laborals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: