Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es crearà un escenari natural a la plaça de la Sardana

Aquesta setmana està previst que comencin treballs de reforma a la plaça de la Sardana. Els treballs, encarregats per l’Ajuntament de Vilafranca a una empresa constructora, consistiran en la creació d’un escenari natural ampliant la plataforma més alta de la plaça i la modificació del paviment existent.

L’escenari és una demanda de l’Associació de Veïns amb l’objectiu de disposar d’un espai fix per les activitats lúdiques i culturals que s’hi celebren al llarg de l’any.Les obres tenen un import d’uns 28.500 euros.

També està previst per a més endavant executar millores a la zona de grava que hi ha entre la plaça de la Sardana, el carrer de Sant Antoni M. Claret i el carrer d’Eugeni d’Ors, consistent en la substitució de la grava per sauló i la formació d’una rampa d’accés pel carrer d’Eugeni d’Ors. Aquesta actuació té un pressupost de poc més de 30.000 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: