Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vuit escoles participen en un torneig d’escacs a la Rambla

Vuit escoles van participar aquest cap de setmana en un torneig d’escacs a l’aire lliure. El torneig estava organitzat pel Club d’Escacs de Vilafranca i va servir per acostar els escacs, no només als nens, sinó també a tot el públic en general.

La rambla de Sant Francesc va ser l’escenari d’aquest torneig que enfrontava 8 equips de 8 escoles de Vilafranca i la comarca. El torneig estava organitzat pel Club d’Escacs de Vilafranca i va comptar amb una bona participació, no només dels nens i nenes que competien, sinó també de la resta de gent que passava per la rambla i s’animava a participar-hi. El torneig tenia com a característica principal el fet de ser a l’aire lliure i de fer-se en tan sols un matí. Tot això amb l’objectiu de potenciar i fomentar els escacs. Les escoles que hi participaven en dos premis: el premi gegant, en el qual competien els sis millors jugadors i el premi especial per escola, és a dir, per al centre que més punts obtenia. Pel que fa a l’edat dels participants, no es tractava d’un condicionant ni servia per fer categories. El torneig també va servir perquè la gent del carrer jugués a escacs tot i no competir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: