Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un nou testimoni declararà al cas Puig Antich

El tribunal suprem cridarà un nou testimoni perquè declari sobre el cas Puig Antich. Les seves germanes han fet així un nou pas per aconseguir revisar el procés militar que va acabar amb la condemna a mort del jove anarquista. Puig Antich té vinculacions familiars amb Vilafranca.

El Tribunal Suprem va decidir ahir que prendrà declaració a un nou testimoni abans de seguir o no amb la petició de revisió del cas que els germanes de Salvador Puig Antich volen tirar endavant. Fins ara, el Tribunal Suprem ha escoltat tres testimonis que aporten noves dades del cas i també ha practicat una prova infogràfica per tal de reproduir la detenció de Puig Antich i el tiroteig que hi va haver i que va provocar la mort d’un policia. La declaració serà la d’un doctor que exercia a l’Hospital Clínic com a resident quan van passar els fets i que va veure el cos del policia mort.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: