Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La UEP vol posar fi a la desinformació de les empreses en relació als ajuts i subvencions

Moltes empreses, sobretot mitjanes i petites, perden cada any l’oportunitat de rebre una beca o ajuda per no tenir prou informació ni assessorament, segons la Unió Empresarial del Penedès.

En la darrera convocatòria del CIDEM per a projectes de R+D individuals han estat subvencionats 443 projectes, però la majoria procedien d’empreses ubicades a l’àrea de Barcelona, gairebé cap de comarques penedesenques.

Davant aquesta situació de buit d’informació, la UEP ha establert un acord amb l’empresa consultora especialista en subvencions, Nova Consulting Organization, amb l’objectiu d’oferir a les empreses associades un canal on adreçar les seves consultes i rebre resposta sobre subvencions, així com assessorament per avaluar la viabilitat dels projectes a presentar en una determinada convocatòria.

A partir d’ara, qualsevol empresa associada i interessada en aquests ajuts pot adreçar-se a la UEP, al telèfon 93 892 54 04.

Els àmbits d’actuació són: Projectes d’ R+D, subvencions a fons perdut, préstecs sense interès, inversions en nous equipaments i instal·lacions, internacionalització de la companyia i programes europeus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: