Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La companyia de dansa La Taimada estrena el nou espectacle Silenci: Projecte XXI, a Cal Bolet

A les 9 del vespre tindrà lloc l’estrena del segon espectacle de la companyia de dansa La Taimada, que ha estat ideat i dirigit per la vilafranquina Olga Álvarez.

L’obra, que es representarà també demà, dissabte i diumenge, compta entre el seu repartiment amb dos vilafranquins, l’ actor Jaume Montané i la ballarina Teresa Serrat. A més, Clara Cols ha exercit com a ajudant de direcció i Fernando Portillo ha fet el disseny de la il·luminació. A més d’aquests cinc vilafranquins, el repartiment es completa amb 3 ballarines barcelonines.

Silenci: Projecte XXI és un espectacle de dansa, música i teatre que presentarà una reflexió a l’entorn del silenci, del soroll i del comportament humà en diferents ambients condicionats per la presència o absència de so.

L’espectacle s’inicia amb les intèrprets, un terra en blanc i un narrador que busca el seu silenci. La llum, la música, els elements de la sala, ells mateixos… tot forma part d’un paisatge visual i sonor, viscut de maneres molt diferents, perquè són cinc personatges i per tant cinc maneres de viure i d’entendre el món.

 

Un narrador i quatre dones, cinc silencis, cinc crits, cinc maneres de relacionar-se, però sempre un sol espai. En una entrevista al magazín La Plaça, Olga Álvarez ha fet l’ exercici d’intentar explicar que veuran els espectadors no habituals de la dansa.

 

Aquest és l’espectacle que enguany compta amb producció del Patronat del Teatre, en una línia de suport endegada per tal que companyies o artistes vinculats o residents a Vilafranca puguin tirar endavant projectes escènics en condicions el més pròximes possibles a la professionalitat.

Silenci: Projecte XXI es podrà veure a partir d’avui i fins diumenge en diverses funcions, a Cal Bolet. Avui i demà, a les 9 de la nit, dissabte també a les 9 de la nit i diumenge hi haurà dies funcions, una per al públic familiar a les 12 del migdia i la darrera, a les 7 de la tarda.

El preu de les entrades és de 8 euros i es poden comprar al Telentrada de Caixa Catalunya o una hora abans de l’espectacle, a la taquilla del teatre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: