Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Johnny Branchizio presenta disc al Forat del pany

El guitarrista italià Johnny Branchizio va actuar dissabte al Forat del pany per presentar el seu disc Italian Standard. Branchizio ofereix música jazz barrejada amb influències de la música italiana dels anys 50 i 60.

El guitarrista estava acompanyat a l’escenari per Abel Boquera al teclat i Roberto Faenzi a la bateria. Branchizio presentava el seu primer disc, titulat Italian Standards, un projecte en el qual fa anys que treballa i que s’ha pogut materialitzar recentment. El guitarrista interpreta un tipus de jazz retro, carateritzat per l’ús de l’orgue, típic dels anys 60 i 70. I aquest tipus de so li serveix per fer un homenatge a la música italiana dels anys 50 i 60. Branchizio ha fet, d’aquesta manera una regressió a les seves primeres influències, després d’una llarga trajectòria. El so que aconsegueix el músic està molt marcat també per la influència del blues. El trio que va tocar al Forat del Pany acaba de néixer com a grup, tot i que ja feia molt de temps que col·laboraven en altres projectes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: