Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Inaugurada la llar d’infants Picarols de la Gornal que ha comportat una inversió de més de 350 mil &

El nou centre públic té una capacitat per 41 infants i està situat al carrer del camp, al nucli de la Gornal. La llar s’ha ubicat en un modern edifici de nova construcció, obra dels arquitectes Xavier Herranz i Albert Larriba, que ha suposat una inversió de prop de 353.000 euros.

La inauguració de la nova llar municipal d’infants Picarols, que ja ha iniciat les classes aquest mes de setembre, va tenir lloc diumenge passat a càrrec de la Delegada del Govern de la Generalitat, Carme San Miguel, i l’ alcalde de Castellet i la Gornal, Miguel Delgado.

La directora del centre, Clara Salido, ha explicat que la llar ofereix “un projecte basat en el coneixement de l’infant particularment i amb la participació activa de les famílies en el projecte educatiu dels seus fills”. Això es traduirà, per als nens i nenes, en espais oberts i compartits per a totes les edats.

 

En la seva intervenció, davant de les més de dues centes persones que van assistir a l’acte, l’alcalde va destacar la importància de l’obra i va fer un repàs de la trajectòria del servei recordant que va començar a prestar-se en una petita habitació de les antigues escoles, després es va habilitar a l’edifici de l’antic ajuntament, i que ara finalment, es disposa d’un equipament dissenyat i pensat especialment per als infants i per les tasques educatives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: