Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la 25ª setmana del cava amb la proclamació de Vanesa Romero com a reina del cava 2006

Ahir des de Sant Sadurní d’Anoia es donava el tret de sortida a la 25ª edició de la Setmana del Cava. L’acriu i model Vanesa Romero va ser coronada reina del cava, després del pregó protagonitzat per l’equip de TV3 Polònia.

Ahir al vespre Sant Sadurní d’Anoia proclamava a Vanesa Romero reina del cava. L’acte s’iniciava amb la desfilada de la reina i les dames d’honor pels carrers de la capital de cava. A l’ajuntament l’esperaven el president de la confraria del cava, Pere Bonet i l’alcalde de Sant Sadurní Joan Amat.

En aquesta 25ª edició de la Setmana del cava, els encarregats de fer el pregó van ser l’equip de TV3 Polònia. Concretament dos dels personatges del programa televisiu, els cuiners Ferran Adrià i Carme Ruscalleda van ser els encarregats d’ensenyar d’una manera molt peculiar com fer cava.

Després del pregó va arribar el moment de la coronació de la reina. Pere Bonet, el president de la confraria va ser l’encarregat de coronar a Vanesa Romera, actriu model i presentadora, coneguda sobretot pel seu paper a la sèrie “Aquí no hay quien viva”. L’anxeneta dels falcons del país del cava va enfilar-se fins al balcó per oferir el cava a la reina, moments abans que La reina del cava 2006 pronunciés unes breus paraules. En el seu discurs va afirmar sentir-se en un núvol i va reiterar els seus agraïments a Sant Sadurní per l’espectacular rebuda. Acte seguit el president de la confraria va donar el tret de sortida oficial a la 25ª setmana del cava, una iniciativa que té per objectiu promocionar el cava i la cultura que l’envolta. En el transcurs d’aquesta setmana Sant Sadurní s’omplirà d’activitats en motiu d’aquesta celebració, Un dels més destacats serà l’acte de les investidures que aquest any tindran com a protagonistes el president del Fc Barcelona, Joan Laporta i el pilot de motos Nani Roma. Aquestes investidures tindran lloc el proper cap de setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: