Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CIU considera que l’equip de govern està deixant la planificació d’equipaments en mans de Barcelona

El grup municipal de CiU a Vilafranca va fer ahir una roda de premsa per tal de parlar sobre els equipaments ferroviaris de la vila, i concretament de la informació que donava la setmana passada aquesta emissora de que l’equip de govern havia encarregat un projecte d’estació de regionals. Pere Regull, en nom dels convergents, va comentar que lamentaven haver-se assabentat d’aquesta informació a través de la premsa, ja que l’equip de govern no els havia informat, i va comentar el seu malestar per el fet que un cop més, des del seu punt de vista, l’equip de govern de Vilafranca estava encarregant la planificació d’equipaments importants a mans de Barcelona.

Es el cas de l’estudi per fer aquesta nova estació de regionals, encarregat a l’empresa Barcelona Regional, i que està accionariada principalment per l’Ajuntament de Barcelona, l’ADIF i el Consorci de la zona Franca.

 

A banda d’això, i en el cas que s’hagi encarregat l’estudi, Regull comentava que des de l’equip de govern no s’han plantejat correctament aquesta qüestió. Primer no acaben de deixar clar on s’instal·larà, i en cas que ho faci al costat mateix del Pont de la Pelegrina, el més probable és que l’actual estació de rodalies del centre de la vila acabi desapareixent i perdent sentit, ja que serien dues parades molt properes perquè en la nova estació també pararan els trens de rodalies.  

 

 

Des de CiU consideren que aquesta afirmació que ha fet l’equip de govern vilafranquí és una acció electoralista després de les afirmacions que va fer la setmana passada Felip Puig en la seva visita a la vila, en que va criticar que s’estava perdent l’oportunitat de fer el soterrament de manera que faciliti la connexió de les dues bandes de la via del tren. Segons va explicar convergència, s’estan repetint els errors de fa 20 anys, i no s’està ensorrant la línia de rodalies el suficient per permetre una cobertura planera.  

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: