Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Bernat Mestres presenta la novel·la "Black-Rot"

Ahir es va presentar el darrer llibre de Ramon Bernat Mestres. Es titula Black Rot i és una novel·la negra ambientada en una comarca anomenada Noguerès, que té moltes coincidències amb l’Alt Penedès.

La llar del vi i del cava acollia ahir al vespre l’acte de presentació de la darrera novel·la de l’escriptor vilafranquí Ramon Bernat Mestres. L’autor va estar acompanyat en la presentació per l’editor del llibre, Ramon Guitó, d’Abadia editors, i el prologuista, Fonxo Blanc. "Black-Rot" és una novel·la negra que s’ambienta a la comarca del Noguerès, un territori ple de vinyes on la majoria dels habitants viuen dels productes de la vinya. El Black-Rot és un paràsit que ataca els ceps fins a matar-los. Però, al Noguerès, actuen altres paràsits encara pitjors, l’ambició i l’ànsia de poder que mouen als nogueresos. El prologuista del llibre, Fonxo Blanc, explicava que la literatura de Mestres té una característica que la fa especial: que es tracta d’una literatura oral. La novel·la parla d’una sèrie d’assassinats salvatges i s’inspira en una de les obres més conegudes de Shakespeare, Macbeth.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: