Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola de Sant Cugat disposa aquest curs d’11 ordinadors, tots ells equipats amb programari lliure

Amb l’inici de curs, l’escola pública de Sant Cugat Sesgarrigues ha estrenat també una nova aula d’informàtica, un equipament amb 11 ordinadors que a partir d’aquest curs permetrà que els alumnes puguin introduir-se en la utilització dels equipaments informàtics.

El regidor d’hisenda de l’ajuntament de Sant Cugat, Jaume Miret, comentava que després de l’èxit que va tenir l’aula virtual que es va posar en marxa al Centre Cívic, ara s’ha volgut recuperar els 11 ordinadors que tenia l’escola i que pràcticament no s’utilitzaven. La peculiaritat, és que s’ha fet una aposta per equipar-los amb programari lliure, el que redueix la despesa de posada en marxa i manteniment.

 

Els 11 ordinadors van ser una donació d’una entitat d’estalvi, i ara s’han tornat a posar en marxa i actualitat. Després dels treballs per condicionar l’aula, ja poden ser utilitzats per els alumnes de l’escola de Sant Cugat Sesgarrigues.  

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: