Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ EOI de l’ Alt Penedès inicia el curs amb grups de primer, segon i tercer d’anglès i francès

Per segon any consecutiu, l’ Escola Oficial d’Idiomes de l’ Alt Penedès, que es troba a les instal·lacions de l’ institut Milà i Fontanals a Vilafranca, impartirà classes d’ anglès i de francès. Aquest curs 2006/2007 es podrà cursar primer, segon i tercer de les dues llengües, mentre que l’Escola de Vilanova ofereix fins a cinquè d’anglès i fins a quart d’alemany.

Encara no està tancat el número de grups que hi haurà per cada nivell, sobretot a primer, perquè oscil·larà en funció de la demanda. Aquells alumnes que vulguin estudiar segon o tercer sense haver cursat primer, l’ any passat, hauran de fer una prova de nivell aquest divendres.

Avui i demà són els darrers dies per preinscriure’s, de 5 a 8 de la tarda, i com que hi haurà més demanda que oferta, el 19 de setembre es farà el sorteig per les places.

Al fer-se l’ assignació de places a través d’un sorteig, no és important l’ ordre de preinscripció. Per fer efectiva la preinscripció, cal portar les dades personals i el DNI original, així com una fotocòpia de la persona que s’hagi de matricular.

 

L’ any passat, en el primer curs de l’ Escola Oficial d’Idiomes a Vilafranca, hi va haver molta demanda de les dues llengües segons ha explicat Maria Josep Torrijos. Segons la directora, la majoria d’alumnes tenien entre 20 i 30 anys i els que van cursar segon tenien un nivell alt de l’ idioma.

Des de la seva creació, l’ EOI de l’ Alt Penedès va sol·licitar impartir classes d’alemany però aquesta petició està aturada.

Les classes a l’ Escola Oficial d’Idiomes de l’ Alt Penedès començaran a finals de mes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: