Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ actriu Gwyneth Paltrow protagonitzarà l’anunci de Nadal de Freixenet

L’ actriu nord-americana brindarà amb cava i desitjarà les tradicionals Bones festes, acompanyada per el barallí, Ángel Corella, si s’acaben de tancar els darrers serrells del contracte segons publica La Vanguardia. L’ anunci es rodarà a Barcelona durant la segona quinzena del mes d’octubre i com és habitual, anirà a càrrec de Leopold Pomés.

Aquests són els únics detalls que Freixenet ha avançat de l’anunci més emblemàtic de Nadal.

La parella Paltrow-Corella recorda una altre parella formada per una altre actriu i un ballarí, l’ any 1995, Nacho Duato i Andie Mc Dowell.

Gwyneth Paltrow és filla del director i productor, Bruce Paltrow, i de la seva filmografia destaquen pel·lícules com Seven o Shakespeare enamorado, per la qual va aconseguir el Globus d’or i l’ Oscar a la millor actriu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: