Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Raventós té "indicis" d’un nou peatge a l’AP-7 entre Vilafranca i Sant Sadurní

Per el diputat vilafranquí de CIU, Joan Raventós, el fet que no s’inclogui el peatge de Martorell en les millores de peatges anunciades per el ministre Solbes ha encès les alarmes a CiU, que denuncia un “oblit” sistemàtic a les comarques penedesenques.

Raventós critica que els 170 milions d’euros previstos no tenen en compte la llarga reivindicació per aconseguir la gratuïtat del peatge de Martorell a l’AP-7 per als usuaris de la comarca que es desplacen a Barcelona. Raventós ha recordat, en aquest sentit, la signatura de la declaració de Gelida per part dels ajuntaments de l’Alt Penedès, del consell comarcal i de la resta de municipis afectats per tal d’impulsar accions encaminades a rescatar el peatge de Martorell.

El dirigent de la federació nacionalista denúncia que “tota la lluita impulsada després de la declaració de Gelida ha servit només per rescatar els peatges d’altres llocs i no el de Martorell”.

Però per si això encara no fos motiu suficient de la lògica preocupació i, fins i tot, d’indignació per part dels penedesencs, Raventós assegura tenir “indicis” que apunten a la instal·lació d’una nova barrera entre Vilafranca i Sant Sadurní que convertiria en un tram de pagament el que actualment és gratuït. Raventós ha explicat que la concessionària Acesa té previst posar peatges a les sortides de l’autopista i per tant, afectaria la sortida a Vilafranca venint de Barcelona, així com la de Sant Sadurní venint de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: