Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots fan castells de 7 a Rubí i a Llinars del Vallès

Aquest diumenge, els de la camisa vermella van reprendre la seva activitat, un cop passada la Festa Major de Vilafranca, a la plaça de la vila de Rubí, acompanyats dels Castellers de Rubí i els Xiquets del Serrallo. L’actuació, emmarcada dins la festa major de Rubí, va servir per començar a preparar les diades prèvies al Concurs de Castells de Tarragona on els Xicots tenen intenció de portar els seus millors castells.

 A Rubí, els Xicots van descarregar un quatre de 7 molt lleuger, el tres de 7, la torre de sis i tres pilars de quatre simultàniament. I dilluns, els Xicots van actuar a Llinars del Vallès, convidats pels Xics de Granollers. L’actuació dels vermells va ser la típica de set. En primera ronda van descarregar el quatre de set, en segona ronda el tres de set i en tercera van decidir-se per fer la torre de sis neta, provant noves posicions per afrontar amb garanties renovades les torres de set i de vuit que han de provar-se en les properes diades. El castell va descarregar-se de forma exemplar, mantenint sempre unes mides molt correctes i permetent que les mans altes dels Xicots poguessin gaudir tranquil·lament de l’evolució de la construcció. Els Xicots van acomiadar-se descarregant un pilar de cinc i dos pilars de quatre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: