Dimecres, 16 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els comerços de Vilafranca distribueixe tiquets per utilitzar el bus urbà gratuïtament

Amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, del 22 al 29 de setembre, l’Ajuntament de Vilafranca, en col·laboració amb la Federació d’Associacions de Comerciants, ha imprès 22.000 tiquets per viatjar gratuïtament al bus urbà.

Els tiquets es fan arribar als ciutadans, des de divendres passat, a través dels comerços associats a la Federació d’Associacions de Comerciants, amb un total de 50 tiquets per botiga. Aquesta actuació vol, sobretot, motivar persones que mai no han utilitzat el bus urbà perquè hi pugin per primer cop. La campanya comercial s’afegeix a d’altres accions permanents que des de l’administració local s’impulsen per afavorir l’ús de transports alternatius a l’automòbil, com l’habilitació d’aparcament per a bicicletes o l’increment de la freqüència de pas del bus urbà. Aquest és el segon any que hi participen els comerciants i ho valoren de forma positiva.Enguany es repartiran el doble de tiquets que l’any passat i el repartiment s’inicia amb més antelació. Així mateix, des d’avui i fins al 21 de setembre es podrà visitar, a la Sala d’Actes de l’Escorxador, l’exposició Mou-te amb el Planeta! L’exposició està produïda per l’Associació per a la Promoció del Transport Públic i té com objectiu principal el foment de l’ecomobilitat com a eina en la lluita contra el canvi climàtic. L’horari de visites és de dilluns a dissabte, de 10 del matí a 1 del migdia i de 5 de la tarda a 9 del vespre. Entre els visitants a l’exposició se sortejarà una bicicleta plegable.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: