Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pleniluni d’ aquesta nit al Museu és un espectacle visual i sonor que mostra la llum del vi

La companyia de teatre d’ombres La cònica/Lacònica de la sadurninenca Mercè Gost s’ha unit amb Jordi Ribas, Anna Subirana i Imma Udina per crear “La llum del vi”. Aquesta creació original, que ens embriagarà de colors i textures vinícoles, ha nascut a partir de l’experiència de tastar diferents vins de Can Ràfols dels Caus, fins a trobar la llum que ofereixen. Aquesta nit, els espectadors podran comprovar les transparències i els colors que dóna el vi, un cop ha passat a través de la llum.

Després d’experimentar amb forces vins, Gost explica que no tots responen igual a la llum.

A costat de la cònica/Lacònica hi treballen Jordi Ribas i l’ Anna Subirana que cantarà i la Imma Udina, que tocarà el clarinet.

El darrer pleniluni del Museu sempre està dedicat al vi i a la vinya però en aquest cas no és un pretext, sinó que el vi és la matèria fonamental del muntatge. Així, Ribas destaca que l’ espectacle convida a prendre una copa de vi col·lectivament.

El darrer pleniluni d’ aquest estiu, a càrrec de Jordi Ribas i la Cònica/lacònica començarà a dos quarts i dos minuts de 12 de la nit, al pati gòtic del Museu del Vi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: