Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El domini festamajor.info ha tingut més de 15.000 visites

La pàgina web de la festa major de Vilafranca ha estat visitada durant el mes d’agost i els primers 3 dies de setembre per més de 15.000 usuaris. Aquesta xifra correspon a visites reals, ja que si una mateix usuari accedia al web més d’un cop al dia, només es registrava una visita.

El període de més activitat s’inicià el 25 d’agost, tot i que són els dies 29 i 30 d’agost, quan es registra el major número de visites, especialment a l’apartat d’aquest any 2006 que inclou una secció de notícies de la festa que s’anava actualitzant diàriament. Els administradors de la festa major 2006 valoren positivament l’esforç que ha suposat actualitzar la informació a la pàgina web per l’increment de visites que ha suposat. Només el dia 29 d’agost es van registrar 2.000 visites, a les seccions d’actualitat i de programa majoritàriament.

La majoria d’usuaris localitzaven la web a través del buscador google i molts accessos es registren també des de diferents països europeus, com Alemanya, França, Itàlia, Holanda o Regne Unit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: