Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest divendres, els viatges en bus dins dels Monjos seran gratuïts

En el marc de celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha organitzat una sèrie d’actes que pretenen sensibilitzar a la població sobre la necessitat de fer un ús racional del vehicle privat i de promoure l’ús dels transports públics i alternatius com la bicicleta.

Així aquest divendres, amb motiu de la celebració del Dia Europeu Sense Cotxes, tots els viatges realitzats amb la companyia Bus Castellví, que tinguin origen o destinació als nuclis de Tres Pins, La Ràpita i Els Monjos seran gratuïts durant tota la jornada.

D’altra banda, el diumenge 1 d’octubre se celebrarà una bicicletada popular que s’iniciarà a les 10 del matí davant de l’Ajuntament i que passarà per alguns dels nuclis habitats més importants del municipi. En acabar, tindrà lloc un esmorzar popular i el sorteig de dues bicicletes i de material esportiu entre els participants.

Com cada any, l’Ajuntament participa de la Setmana de la Mobilitat sostenible amb actes festius i de sensibilització i alhora, amb la implantació de mesures permanents de reducció i pacificació del trànsit al municipi. En aquest sentit, la contribució d’aquest any 2006 ha estat la remodelació de l’antiga carretera N-340 al seu pas pels Monjos i la Ràpita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: