Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Zona blava al carrer Sant Pere

Un tram del carrer de Sant Pere ha passat a ser de zona blava per absorvir les places de la Rambla de Nostra Senyora. Les obres de remodelació de la rambla fan que desapareguin 27 places d’aparcament de zona blava que es repartiran entre el carrer Sant Pere i, probablement, la Plaça Milà i Fontanals.

El tram inicial del carrer de Sant Pere ha passat a ser de zona blava. Compta amb 19 places d’aparcament. Però no es tracta de places noves, sinó que s’han absorvit algunes de les places que es perden amb la remodelació de la Rambla de Nostra Senyora. A la rambla hi havia 27 places abans que comencessin les obres que ara ja no existiran. Aquestes places s’han de reabsorvir a altres carrers de Vilafranca. 19 de les 27 places s’han fet al carrer de Sant Pere. Tot i que encara no és definitiu, les vuit places de zona blava restants podrien fer-se a la Plaça Milà i Fontanals, després de la remodelació i millora de l’entorn.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: