Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Reina de "A la fresca"

El magazine matinal d’estiu de Ràdio Vilafranca, A la fresca, porta cada divendres a un oient perquè conegui la ràdio des de dins. Amb la iniciativa “la reina de A la fresca”, Jordi Teru i el seu equip volen agrair la fidelitat dels oients.

D’aquesta manera, cada divendres, reben la visita d’una oient que es queda amb ells durant les tres hores que dura el programa. En aquest espai poden participar, fer preguntes i comentaris i, fins i tot, agafar les trucades dels oients que truquen al programa. Avui, Ràdio Vilafranca rebia la visita de la Roser Jané, una oient habitual de la ràdio. Poc després d’acabar el programa, la Roser explicava que s’ho havia passat molt bé i que no s’havia imaginat mai com devia ser fer un programa de ràdio en directe. La Roser és també fan del programa El que faltava, d’Àlex Santamaria i Pep Vergés que tornarà al setembre després del magazine matinal La Plaça. Però a l’estiu escolta cada dia el Teru i els seus col·laboradors i, fins avui, no els havia vist mai les cares. El Teru, conductor del programa, explicava quin és l’objectiu de la iniciativa La reina de A la fresca. Les oients que ho desitgin es poden posar en contacte amb Ràdio Vilafranca per participar del programa A la fresca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: