Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit en l’edició d’aquest cap de setmana de la Festa de la Botiga al Carrer

 

Els carrers del centre de la vila han viscut un cap de setmana molt intens, tan divendres com dissabte amb la festa de la botiga al carrer organitzada per l’Associació Centre Vila.

El balanç és molt satisfactori i el cert és que els carrers del centre presentaven una imatge força espectacular, plens de gom a gom.En concret dels del Centre Vila es gestionava el permís municipal per plantar les parades al carrer, entre els seus associats, i ha estat l’edició amb més botigues participants. Concretament 68 botigues van muntar parades al carrer. En general les vendes d’aquestes rebaixes d’estiu han estat molt bones i aquest cap de setmana els botiguers de Vilafranca han acabat la temporada amb un brillant colofó. La gent triava i remenava i sovint acabava comprant alguna peça perquè els preus estaven realment molt rebaixats. De fet alguns clients ja demanaven entre setmana per saber els horaris de la festa de la botiga al carrer. Segons els responsables del centre vila el grau de satisfacció entre els botiguers ha estat molt elevat pels resultats d’aquesta edició de la festa de la botiga al carrer.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: