Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Malabaring brutal actuen al MusiCal Figarot

El grup Malabaring Brutal va actuar ahir en el tercer dijous del MusiCal Figarot. Representaven l’espectacle Malabars a distància, una crítica contra l’addició a les noves tecnologies.

Els Malabaring Brutal van ser els protagonistes de la tercera sessió del MusiCal Figarot. D’aquesta manera, els malabars i el teatre entraven a formar part de la programació, que sol ser musical, d’aquesta iniciativa dels Castellers de Vilafranca. El MusiCal Figarot té l’objectiu d’omplir d’activitat artística els dijous del mes d’agost. Els Malabaring Brutal van portar ahir a la nit un espectacle titulat “Malabars a distància” en el qual, a través de la música, la interpretació i, evidentment, els malabars, feien una crítica a l’adicció a les noves tecnologies. L’espectacle comença quan dos nois reben un parell de paquets. A dins apareixen dues joguines força especials que estan controlades per comandaments a distància. Els dos nois practiquen així diferents jocs coneguts per tothom fins que passa alguna cosa que capgira la situació. Els Malabaring Brutal són un grup format per porp d’una desena de persones que actuen sovint a Vilafranca. Ara estan preparant el quart cabaret, un dels seus espectacles més coneguts, que es representarà el dia 29 d’agost en plena festa major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: