Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Trànsit obre avui de nou les seves portes

El pub Trànsit de Vilafranca reobre aquesta nit les seves portes. El bar musical va tancar al mes de maig per fer reformes i acomplir les noves normatives d’insonorització i seguretat.

Aquesta nit torna a obrir portes un dels locals d’oci amb més atracció de públic de Vilafranca. Des del mes de maig el Trànsit, situat al carrer Raval de La Font, estava tancat. El tancament obeïa a la necessitat del local d’adequar-se a la normativa i fer millores en la seva insonorització. Durant aquests darrers mesos s’han estat fent les millores al local. La reforma ha servit per acomplir les noves normatives d’insonorització i seguretat. Tot i que ahir al vespre encara faltaven alguns detalls per polir el local estarà a punt per obrir aquesta nit, després d’aquests tres mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: