Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Col·lectiu "1,2,3, Picaparet" va presentar a primers de setmana el seu darrer muntatge al Museu,

La presentació es va fer al mateix Museu, i els membres del Col·lectiu van explicar que es tracta d’un curtmetratge sobre la festa major en el que han estat treballant durant uns dos mesos.

La peculiaritat d’aquest treball és que es vol mostrar tota la festa major de Vilafranca en una animació feta amb Playmobils. Han volgut mostrar amb gràcia cercaviles i processons representant tots els balls de la més típica.

Aquest muntatge es podrà veure a la capella de Sant Pelegrí des de demà divendres i fins el 23 de setembre, en el que serà també la darrera activitat que es farà en aquest indret abans de que s’hi iniciïn les obres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: