Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 19 d’agost hi ha la diada de Cal Figarot

Encara parlem de castells per explicar-vos que el proper dissabte 19 d’agost es tornarà a celebrar la diada de Cal Figarot. Aquesta diada ja es va fer l’any passat en motiu del vintè aniversari del local i enguany es recupera.

L’any passat, per celebrar el vintè aniversari del local social dels castellers de Vilafranca, Cal Figarot es va fer una diada que va comptar també amb la participació de la colla Joves Xiquets de Valls. Els verds van fer llavors una gran actuació. Van descarregar el pilar de vuit, el cinc de vuit i el quatre i el tres de nou. Aquest any, es recupera la diada de cal Figarot per celebrar el 21è aniversari del local. La celebració tindrà lloc el dissabte 19 d’agost i començarà a un quart de set de la tarda. El ball de panderos de Vilafranca començarà una cercavila amb altres balls de panderos convidats per tal de commemorar el 25è aniversari de la recuperació del ball. La cercavila arribarà fins al davant de Cal Figarot, on està previst que s’hi instal·li un entarimat. Allà, a les set, començarà l’actuació castellera. Aquest cop, només amb els castellers de Vilafranca. Els castells s’aniran combinant amb els balls de panderos. Finalment, hi haurà un sopar popular a Cal Figarot i la festa acabarà amb un ball a càrrec de la formació Avenida Brasil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: