Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la Campanya de la Verema a Vilafranca amb una oficina mòbil com a principal novetat

Després de l’experiència de l’ any passat, a la collita de fruites a les terres de Lleida, el Servei d’Ocupació de Catalunya ha ofert a la comissió de la Verema la prestació d’aquest servei a l’Alt Penedès. En aquesta oficina mòbil es podran inscriure els treballadors temporers, es podran enregistrar contractes i també mecanitzar ofertes.L’ oficina mòbil funcionarà de dilluns a divendres amb cinc itineraris preestablerts que realitzarà en funció del dia de la setmana, com explica el Cap del Servei del Foment a l’ Ocupació de Vilafrana, Fernando de León.

 

Així, els dilluns visitarà Castellet i la Gornal, Santa Margarida i els Monjos, Olèrdola, Sant Cugat Sesgarrigues i La Granada. Els dimarts, l’ oficina mòbil anirà a Les Cabanyes, Vilobí, Font Rubí, El Pla del Penedès, Puigdàlber i Santa Fe. Els dimecres es desplaçarà a Castellví de la Marca, Pacs, Sant Martí Sarroca, Torrelles de Foix i Pontons.

Sant Llorenç d’Hortons, Gelida, Subirats, Avinyonet del Penedès i Olesa de Bonesvalls seran els municipis que visitarà els dijous i finalment, els divendres passarà per Mediona, Sant Quintí, Sant Pere de Riudebitlles, Torrelavit i Sant Sadurní.

L’objectiu de l’Oficina Mòbil és col·laborar amb la Comissió de la Verema, aproximant els seus serveis als ciutadans i temporers.

La Campanya de la Verema, que avui comença, està impulsada per l’Ajuntament de Vilafranca en col.laboració amb un ampli ventall d’institucions i organitzacions amb motiu de la collita del raïm. La finalitat és, des de fa gairebé 15 anys, que la verema es desenvolupi en les millors condicions possibles per als treballadors, els viticultors i la ciutadania de Vilafranca i comarca.

El servei més visible per als vilafranquins és el punt d’acollida i informació, als baixos de l’ Ateneu municipal, però també hi ha una oficina de contractació gestionada per la Unió de Pagesos, el servei d’atenció social, el servei d’intermediació cultural i el servei d’ alberg en espera.

Enguany, al punt d’ acollida i informació hi ha fulletons informatius en 6 llengües diferents com l’ àrab, l’ anglès o el francès.

La campanya de la Verema de Vilafranca està previst que funcioni fins el dia 22 de setembre, sempre en funció de com es desenvolupi la collita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: