Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola torna a oferir el servei de dinamització de la gent gran

Des d’aquest mes de juliol torna a estar en funcionament el servei de dinamització de la gent gran, impulsat per l’ajuntament d’Olèrdola.

El servei va a càrrec de la dinamitzadora, Imma Ferret, i té com a objectius potenciar la convivència entre la gent gran, assessorar i fomentar els casals d’avis de Sant Pere i Can Trabal, informar de serveis i recursos, crear lligams i fomentar la relació entre els casals del municipi, així com ajudar a programar activitats.

La dinamitzadora estarà els dilluns, de 9 a 1 del migdia, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta; els dimecres, de 10 a 1, al Centre Cívic La Xarxa de Moja i els dimarts i dijous, de 8 a 1, a l’Ajuntament d’Olèrdola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: