Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Manel Nadal afirma que el govern estudia la proposta penedesenca que la C15 aprofiti L’ AP7

El Consell de Federació dels socialistes de l’ Alt Penedès i el Garraf, reunit dissabte a Vilanova, ha aprovat diferents resolucions i un document de partida en matèria d’infrastructures i serveis de transport que ahir el responsable de mobilitat del PSC, Manel Nadal, va presentar a la seu dels socialistes vilafranquins.

Segons Nadal, el govern de la Generalitat està estudiant la proposta que fa el Pla Director de l’ Alt Penedès sobre el desdoblament de la C15 al seu pas per Vilafranca. Recordem que tant el Consell Comarcal com l’ ajuntament de Vilafranca han presentat al·legacions en contra de la construcció d’una autovia paral·lela a l’ autopista de 4 carrils.

 

Quant al document del PSC del Penedès-Garraf afirma la necessitat de millorar el servei de Rodalies de RENFE al territori a partir de la construcció de l’ eix ferroviari que va de Vilanova a Mataró, connectant així la capital del Garraf amb Vilafranca i insta a què les actuacions sobre la carretera de les Costes siguin considerades prioritàries i urgents. També reclama obertament la supressió dels peatges a les autopistes que travessen les dues comarques, així com una millora substancial de la xarxa viària i ferroviària i el potenciament dels serveis públics de transport de viatgers.

Segons el responsable de mobilitat del PSC, Manel Nadal, el document aprovat dissabte pràcticament no entra en contradicció amb el Pla Director de l’ Alt Penedès. El document dels socialistes del Penedès-Garraf també preveu la construcció de la sortida sud de l’ autopista AP-7 a Gelida i la millora de la xarxa interior de carreteres en el marc de l’ acord signat entre la Diputació de Barcelona i el Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: